5 plekken waar je andere lesbische vrouwen ontmoet

Misschien herken je het wel; je bent uit de kast (of nog zoekende) en bent er eigenlijk wel aan toe om andere leuke vrouwen te leren kennen. Maar waar moet je beginnen? Aan het uiterlijk zie je het negen van de tien keer niet, dus op straat wordt lastig. In deze blog geven we je 5 tips waar je andere lesbische vrouwen ontmoet.

1 – Online daten

Waarschijnlijk een van de meest simpele en voor je gevoel prettigste manier om andere vrouwen te leren kennen, is via online datingsites. Zo kun je ontspannen achter je laptop of telefoon kletsen met andere vrouwen. Er zijn mega veel datingsites waar je uit kunt kiezen, dus kies degene waar jij je goed bij voelt. Wij gaven de voorkeur aan betaalde datingsites zoals Pepper, omdat wij van mening zijn dat mensen die voor hun profiel betalen over het algemeen oprechte en serieuze bedoelingen hebben (zoals een serieuze relatie).

2 – Vrouwenfeesten

Een andere manier om vrouwen te leren kennen – waarbij je bijna zeker weet dat zij ook op hetzelfde geslacht vallen – is door naar een vrouwenfeest te gaan. Wist je dat er door het heel Nederland vrouwenfeesten worden georganiseerd? Deze feesten zijn speciaal bedoelt voor lesbische vrouwen die houden van een goed feestje. Het voordeel is dat je geen last hebt van mannen die je proberen te versieren en je niet 10x een blauwtje loopt omdat mevrouw in spé hetero is.

3 – Via via

Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van je netwerk. Zodra je vrienden weten dat je lesbisch of homo bent, krijg je in de meeste gevallen wel te horen; ‘ohhh wist je dat zij of hij ook op hetzelfde geslacht valt! Ik kan wel kijken of ik je kan koppelen.’ Het is misschien niet de meest chille manier om gekoppeld te worden, maar tjsa.. het zou maar net de perfect match zijn.

4 – Op fora’s

Een andere manier om online lesbische vrouwen te leren kennen is via een forum. Er bestaan speciale forums voor lesbiennes en homo’s, die je gemakkelijk vindt via een zoekopdracht in Google. Op zulke fora zijn er verschillende topics te vinden waar je onder kunt reageren. Denk aan een topic over daten, seks of samenwonen. In veel gevallen kun je iemand ook een privé-bericht sturen.

5 – Social media

Tegenwoordig is onze telefoon niet meer uit onze handen te slaan. Dus waarom zou je geen leuke vrouw tegen kunnen komen op social media? Op Facebook zijn er bijvoorbeeld genoeg lesbische groepen te vinden waar je lid van kunt worden. Zie je iemand voorbijkomen waarbij je denkt ‘wauw zij is leuk!’ trek dan gewoon de stoute schoenen aan en stuur haar een berichtje. Dit kan overigens ook op Instagram en Tumblr.

Uiteraard kun je – als je dat lef hebt – ook gewoon in de kroeg of op straat naar een leuke vrouw toe stappen in de hoop dat ze ook op hetzelfde geslacht valt.

Waar kom jij de meeste lesbische vrouwen tegen?

Volg:
Marjolein Egbers

De drijvende kracht achter Seeitasajourney.nl, dat is Marjolein. Haar creativiteit uit ze voornamelijk in woorden en fotografie. Schrijven is dan ook echt haar ding. Zo werkt ze als online content marketeer en heeft ze drie jaar lang haar eigen blog gehad.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?