De 6 nadelen van een lesbische relatie

Een relatie met een vrouw is eigenlijk het beste wat er is, maar soms… heel soms zijn er ook dingen die wij als nadelen ervaren. Na onze blog over de voordelen van een lesbische relatie, lees je in dit artikel de nadelen die er zijn als je samen bent met een vrouw.

1. Klussen en reparaties

Een van de eerste nadelen is misschien wel de grootste. Hoe heerlijk is het om zelf alles te kunnen maken en repareren in huis? Hoe fijn is het om even aan je vriend te vragen of hij iets in elkaar zet of dat hij even een lamp ophangt? Helaas hebben wij die mogelijkheid niet. Gelukkig word ik inmiddels, met behulp van Youtube, steeds handiger en technischer! Het lukt ons steeds beter om dingen aan te sluiten, op te hangen of in elkaar te zetten. Zo heb ik inmiddels al een schakelaar veranderd in een dimmer, een salontafel helemaal zelf gemaakt, een nieuwe keukenkraan geplaatst, de badkamer opnieuw gekit en een badkamerventilator vervangen.. En gelukkig woont m’n vader in de straat, die kan er inmiddels om lachen als we voor de 10e keer vragen of hij nog één keer iets voor wilt doen…

2. Een nuchtere kijk op dingen

Soms is het heel fijn om samen heel hard te huilen om dingen. Maar dan is het soms ook erg fijn een nuchter persoon naast je te hebben zitten die je met opgetrokken wenkbrauwen aankijkt en alles in no-time relativeert. De ene keer lukt het ons beter dan de andere keer, we blijven ten slotte twee vrouwen. Het wil dus nog wel eens voorkomen dat we samen heel hard zitten te huilen en we niet zo nuchter bezig zijn. Gelukkig lost humor ook een hoop op en dat hebben we beiden dan weer wel!

3. Grootverbruikers van cosmetica e.d.

De flessen shampoo, conditioner, crème’s, body-mist, douchegel en parfum vliegen er bij ons doorheen! Vooral de shampoo is eigenlijk schandalig… Super slecht, we know! Ook parfums en body-mist gebruiken we maar al te graag, het nadeel daarvan is dat het soms aardig in de papieren kan lopen en je wel eens misgrijpt als de ander net wat heeft opgemaakt. Schaaaaaaattttttt….?!!

4. Het duurt even voor we ready-to-go zijn

Als je een man bent heb je hooguit 15 min nodig om jezelf klaar te maken. Dat lukt ons absoluut niet en daarom vinden we dat echt een nadeel! Dus laten we er altijd een hele berekening op los. We willen namelijk beide douchen, ons haar wassen en föhnen, beide opmaken en dan komt natuurlijk nog een hele verkleed show. Dan nog even wat eten en dan kunnen we uiteindelijk zo ongeveer wel gaan… Ohnee! We moeten nog een tas pakken en bedenken wat we allemaal nodig hebben die dag. Afijn.. ruim 1,5 uur later kunnen we de deur uit. In het weekend doen we er natuurlijk nog langer over, dan mag het ten slotte iets relaxter, omdat het weekend is… Dus meestal spreken we pas na 12 uur af.. Dat is echt voor iedereen beter…

5. De held bij vreemde geluiden

Schat…. Schat…. SCHAAATTTT…. JA???? Wàààat? Liefje ik hoor wat bij de deur…
Dit heeft ieder stel wel eens gehad natuurlijk, maar wij hebben geen stoere vent in bed liggen die zijn mannelijkheid best wel wil tonen door te kijken wat dat geluid dan is. Dus meestal voeren we eerste een mini-discussie over wie er moet gaan kijken. Vaak geeft het de doorslag of mijn bril wel of niet naast het bed ligt. Zonder bril zie ik namelijk niet veel en heeft het weinig nut om te gaan kijken. Vaak ligt mijn bril in de badkamer waardoor Marjolein meestal de held is en het bed uit gaat om te kijken, dat vind ik dan weer een voordeel! Hihi.

6. Gentlewoman?

Wie betaalt de rekening van de eerste date, houdt de deur voor de ander open, neemt de ander mee naar een fancy restaurant, stapt als eerste in de boot en biedt een hand aan voor de ander? Oftewel, wie speelt de galante gentlewoman? Gelukkig vinden we dit allebei leuk, dus mogen we om beurten voelen hoe het is om een prinses te zijn.

We zijn benieuwd wat jij van deze nadelen vindt en
zouden het erg leuk vinden als je een reactie achter laat!

Volg:
Ayla van den Akker

Ambitieus, humoristisch, een keiharde werker en recht voor zijn raap, dat is Ayla. Ze heeft altijd haar zaken op orde en is goed in het verwoorden van haar gedachten. Deze levensgenieter vindt het dan ook super leuk om artikelen te schrijven voor Seeitasajourney.nl.

Find me on: Web | Facebook

4 Reacties

 1. Debby
  20 februari 2018 / 12:12

  Hahaha, tja nadelen zijn er ook al noemen wij het steeds ‘uitdagingen’. Ik roep een dag vantevoren dat er nagedacht moet gaan worden over de kleding voor het feestje van de volgende dag zodat we die ellende niet op de dag zelf hebben 😂.

 2. Shannen
  2 maart 2018 / 15:29

  Ik kan ook in 15 minuten klaar zijn 😉

 3. 18 maart 2018 / 11:34

  Haha wat een leuk lijstje! Hoewel ik eigenlijk niet hou van die typische man-vrouw verdelingen/verhoudingen, heb ik wel een gigantische haat voor spinnen, dus dan is het toch een klassieke “lieeffffffff, wil je even hierheen komen….?”. Xx

 4. Cat
  14 juni 2018 / 22:47

  Als ik gordijnen wil, eerst naar de stoffenwinkel voor een lap stof, dan achter de naaimachine, vervolgens naar de doe het zelf winkel voor roeden, schroeven en pluggen. En de gordijnen zelf ophangen. Soms vind ik lesbisch zijn best wel een gedoe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?