Droomreizen die wij binnen 5 jaar willen maken

Op Aruba en Thailand na hebben zowel Ayla als ik – jammer genoeg – nog geen andere verre reizen gemaakt. Dat wil overigens niet zeggen dat we die wens niet hebben. Regelmatig hebben we het namelijk over de verschillende verre bestemmingen waar we echt heel graag naartoe willen binnen 5 jaar. Benieuwd welke dit zijn?

Afrika

Waarschijnlijk is dit de meest besproken reis van de afgelopen paar maanden. Afrika staat hoog op ons lijstje. We kennen redelijk wat mensen die ons voor zijn geweest, die ons behoorlijk geënthousiasmeerd hebben. Zo is het niet alleen een droom om de big five te zien in Tanzania, maar ook het indrukwekkende landschap. Beide willen we het liefst een georganiseerde reis maken als we naar Afrika gaan, omdat we dit niet het veiligste land vinden om samen doorheen te reizen. Als we deze reis binnen 5 jaar doen, willen we uiteraard eindigen op een van de mooie stranden op Zanzibar.

Azië

In tegenstelling tot Afrika, willen we heel graag zelfstandig rondtrekken door Azië. Ik heb zelf al eens 4 weken rondgetrokken door Thailand, wat mij zeer goed bevallen is. Het is er goedkoop, erg indrukwekkend en er is ontzettend veel te beleven. Ayla is hier overigens nog nooit geweest en zou ook graag richting Azië willen om sowieso Bali te verkennen. Hoogstwaarschijnlijk zouden we er dan nog een aantal landen aan vastplakken om de trip compleet te maken.

West-Amerika en Canada

Waarschijnlijk de duurste maar ook meest indrukwekkendste droomreis is toch wel een reis door West-Amerika en Canada met een kamper. We hopen dan ook oprecht dat we deze reis nog kunnen maken voordat we aan kinderen beginnen. Waarom ons dit zo trekt? Als we ons verdiepen in de landschappen en bezienswaardigheden die je in West-Amerika en Canada tegenkomt, dan slaat ons hart toch echt meerdere malen over. Hoe gaaf is het om al die indrukwekkende dingen met eigen ogen te kunnen zien?

Aruba

Niet geheel onverwachts, staat Aruba ook op ons lijstje. Ayla heeft daar één jaar gewoond en onze eerste ontmoeting/date vond daar ook plaats. Alleen al om deze twee redenen zouden we heel graag samen nog eens terug willen om die mooie herinneringen van toen op te halen. Daarnaast zijn er nog voldoende dingen die Ayla me daar kan laten zien, die ik nog niet gezien heb.

Welke droomreizen staan er op jouw lijstje?

Volg:
Marjolein Egbers

De drijvende kracht achter Seeitasajourney.nl, dat is Marjolein. Haar creativiteit uit ze voornamelijk in woorden en fotografie. Schrijven is dan ook echt haar ding. Zo werkt ze als online content marketeer en heeft ze drie jaar lang haar eigen blog gehad.

Find me on: Web

2 Reacties

  1. 25 mei 2018 / 10:31

    Zo leuk om te lezen, en Aruba verdient nog wel eens een extra bezoekje van jullie inderdaad!
    Afrika staat bij mij ook vrij hoog op mijn lijstje, net als IJsland en Japan. Ik zou nog wel eens terug willen naar China en Rusland trekt me ook énorm! Bij Afrika lijkt het me trouwens ook wel fijn om een georganiseerde reis te boeken hoor 🙂

  2. 29 mei 2018 / 09:59

    West-Amerika en Canada lijken me inderdaad ongelooflijk mooi. Mijn vriend wil graag eens naar Japan, maar om de een of andere reden schrikt dat me af. Ik denk dat ik een beetje bang ben voor de cultuurshock. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?