Een potje high tea’en in het Vlaamsch Broodhuys + Winactie

Ben jij nog op zoek naar een authentiek tentje waar je een lekker potje kunt high tea’en met je vriendinnen, moeder of partner? Dat komt goed uit, want wij hebben het tentje gevonden waar niet alleen de kwaliteit maar ook de bediening top is. En je kunt zelfs een high tea voor twee personen winnen.

Het Vlaamsch Broodhuys

We liegen niet als we zeggen dat we laatst voor de 4e keer zijn wezen high tea’en. En jawel… allemaal bij exact hetzelfde tentje. Normaal keren we nooit zo vaak terug bij een restaurant of eettentje, omdat we het juist zo leuk vinden om ook andere tentjes te ontdekken. Toch kunnen we het niet laten om keer op keer terug te keren naar het Vlaamsch Broodhuys voor de high tea. Waarom? Omdat het gewoon echt een kwalitatief goede high tea is met verse gerechten, overheerlijke thee en een uiterst vriendelijke bediening! Iets wat wij erg kunnen waarderen, je geeft er ten slotte toch je geld uit waar je hard voor hebt moeten werken.

Ja ja ja zal je nu wel denken… zo bijzonder zal het vast niet zijn.. maar geloof ons nou maar! Lees verder, dan zal je vanzelf wel overtuigd raken!

De eerste ronde

De high tea bestaat in totaal uit drie rondes, die allemaal worden uitgelegd en toegelicht door de mensen van Het Vlaamsch Broodhuijs. Je begint met een heerlijk zelf gemaakte soep naar keuze. In ons geval hadden we de keuze uit tomatensoep en een Thaise wortel-kokos soep, maar dit is altijd weer een verassing. Nog voordat de soep op tafel wordt gezet, heb je al de keuze uit allerlei soorten thee van het bekende merk Betjeman & Barton.

De tweede (hartige) ronde

Deze diashow vereist JavaScript.

Nadat je genoten hebt van de soep, is het tijd voor ronde twee; de hartige en ons meest favoriete ronde. Deze ronde bestaat uit allerlei soorten vers brood uit de bakkerij (die zich voor in de winkel bevindt) en een zeer ruime keuze uit zelfgemaakt beleg en smeersels zoals je op de foto kunt zien. Bij deze high tea heb je zelf de keuze uit welk brood je combineert met welk beleg. Wij vinden het erg fijn dat je je eigen boterham kunt beleggen met hetgeen wat jijzelf lekker vindt. Ideaal! En er zit echt voor ieder wat lekkers bij. Zelf vinden we alles lekker, maar de avocado/quacamole met feta en de steak tartaar met tonijn mayonaise zijn toch wel onze favorieten.

De zoete ronde

Een high tea zonder zoete ronde is natuurlijk geen high tea. Dus ook bij het Vlaamsch Broodhuys kun je een ronde met zoete lekkernijen verwachten. Zo kun je onder andere genieten van brownies, cakejes en frambozentaartjes. En krijg je het niet op – wat waarschijnlijk het geval is – dan mag je alle lekkernijen die over zijn lekker mee naar huis nemen. Kortom; een fijne middag heerlijk genieten in een superleuk tentje met een zeer gastvrije bediening!

WIN! Een high tea voor 2 personen

In samenwerking met het Vlaamsch Broodhuys mogen wij een high tea voor 2 personen in één van de Baker’s Cafés in Nederland weggeven. Wil jij kans maken op deze heerlijke high tea? Dan moet je het volgende doen:

  • Like het Vlaamsch Broodhuys én Seeitasajourney op Facebook
  • Deel het Facebookbericht op onze pagina
  • Tag de persoon (onder onze Facebookbericht) met wie jij wilt high tea’en

Heb jij wel eens gegeten bij het Vlaamsch Broodhuys?

Volg:
Marjolein Egbers

De drijvende kracht achter Seeitasajourney.nl, dat is Marjolein. Haar creativiteit uit ze voornamelijk in woorden en fotografie. Schrijven is dan ook echt haar ding. Zo werkt ze als online content marketeer en heeft ze drie jaar lang haar eigen blog gehad.

Find me on: Web

1 Reactie

  1. Rilana van Oostenbrugge
    10 april 2018 / 08:29

    Wat een leuke actie. Als ik zou winnen zou ik graag mijn beste vriendin Tanja mee willen nemen. Wij twee docenten en vriendinnen hebben altijd heel veel bij te kletsen als we elkaar zien, en wat is er nu niet leuker dan dit te doen onder een genot van een lekker high tea.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?