Hé it’s me, Marjolein; een ginger met sproeten

Hee hallo, mijn naam is Marjolein Egbers en in dit artikel kom je iets meer te weten over mij – één van de twee gezichten achter Seeitasajourney.

Ik ben een ginger met sproeten en nee ik heb ze nog niet geteld. Inmiddels leef ik – bij het schrijven van dit artikel – alweer bijna 26 jaar op deze aardkloot. Speciaal voor Ayla heb ik mijn vertrouwde dorpje ingeruild voor het gezellige en levendige stadsleven, waar ik overigens geen spijt van heb. Wat ik zoal doe? Ik werk als online content marketeer waar ik mijn creativiteit in kwijt kan en daarnaast vind ik het heerlijk om artikelen te schrijven voor Seeitasajourney. Waar je mij voor wakker mag maken? Kinderchocolade en vanille ijs met verse aardbeien!

Ik doe soms ook maar wat

Stiekem ben ik een perfectionistisch en soms een onzeker meisje dat ook maar wat doet. Mijn levensmotto is: volg je hart en doe wat je gelukkig maakt, no matter what de wereld van je vindt of denkt. Voorheen dacht ik daar anders over totdat ik uit de kast kwam en naar Aruba vloog voor een eerste date.

Het litteken in mijn wenkbrauw vind ik lelijk, Penoza is mijn meest favoriete verslaving en ik kan eten wat ik wil zonder ook maar een gram aan te komen (tot ergernis van Ayla). Voordat je me een kluns kunt noemen, heb ik alweer iets doms gedaan of iets uit mijn klauwen laten vallen.

Positive vibes only

Negatieve mensen probeer ik te vermijden, krijsende kinderen trouwens ook. De legpress vind ik op zijn zachts gezegd kut, maar ik blijf hem doen om mijn vriendin te pleasen.
Ik snap niet dat er nog steeds mensen zijn die ‘ik wordt’ schrijven in plaats van ‘ik word’. En mensen die het grappig vinden om 1 Whatsappbericht op te splitsen in 10 berichten zouden een boete moeten krijgen.

De meest lachwekkende spreekwoorden verzin ik voordat je er erg in hebt. En ik maar denken dat ik er eindelijk een goed had…

Oh en ik ben de grootste fan van mijn eigenwijze ruigharige dwergteckel. Die ik helaas bij mijn ouders heb achter moeten laten *snik*.

Wil je meer weten over mij? Laat dan een vraag achter in een reactie die ik later in een Q&A zal beantwoorden.

Volg:
Marjolein Egbers

De drijvende kracht achter Seeitasajourney.nl, dat is Marjolein. Haar creativiteit uit ze voornamelijk in woorden en fotografie. Schrijven is dan ook echt haar ding. Zo werkt ze als online content marketeer en heeft ze drie jaar lang haar eigen blog gehad.

Find me on: Web

4 Reacties

 1. 23 januari 2018 / 15:22

  Heel leuk om je zo wat beter te leren kennen. Wat een onwijs mooie blog! <3

 2. 24 januari 2018 / 11:50

  Leuk om zo wat meer over je te weten te komen! Penoza vind ik ook een super goede serie en wat een lief hondje!

 3. 24 januari 2018 / 21:06

  Wat leuk om te lezen! Zo weet je ineens wie de personen achter de blog zijn. Mijn complimenten voor jullie blog! Ik kon eerst niet geloven dat jullie nog maar net bezig zijn.
  Liefs,
  Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?