Hieperdepiep hoera!

Yeaay it’s my birthday! Vandaag ben ik alweer zesentwintig jaar geworden… Bizar hoe snel de tijd gaat. Maar dat mag natuurlijk niet ongehoord voorbijgaan, daarom staat er vandaag een birthday tag online.  

Welke dag ben je geboren?

Op maandag 23 maart 1992. En ik kom er zojuist achter dat Guus Meeuwis ook vandaag jarig is.

Waar ben je geboren?

Zesentwintig jaar geleden werd ik om 23.15 uur (als ik het goed heb) in het ziekenhuis in Amstelveen geboren. Ik was geen makkelijke voor mijn lieve moeder, aangezien ik toen al behoorlijk eigenwijs was… ik lag namelijk in een stuit en had dus blauwe billen toen ik geboren werd. Want ja ik kwam op de natuurlijke manier ter wereld. Ode aan mijn moeder <3!

Wat heb je gekregen voor je verjaardag?

Van Ayla heb ik een heel mooi ringetje gekregen. En nope ik ben niet ten huwelijk gevraagd, ze weet gewoon dat ze mij dolgelukkig maakt met mooie sieraden. Maar dat is niet het enige; ze heeft als verrassing ook een weekendje weg geregeld voor mijn verjaardag. Ik weet alleen nog niet waar we heen gaan en wat we gaan doen. Dus je snapt wel dat ik heel erg uitkijk naar dit weekend.

Vier je het ook altijd op je verjaardag zelf?

Nee niet altijd. Als ik op woensdag jarig was dan vierde ik het de zaterdag ervoor of erna. Dit jaar vier ik het wel op mijn eigen verjaardag – omdat het op vrijdag valt – maar dit jaar vier ik het kleinschalig. Normaal zit het heel huis vol aangezien ik een behoorlijk grote familie heb. Maar dit jaar heb ik ervoor gekozen om het alleen te vieren met mijn ouders, broertje, schoonouders, schoonbroertje en -zusje. Een lekker knus gezelschap dus.

Wat is het mooiste cadeau dat je ooit voor je verjaardag heb gekregen?

Oehh goede vraag! Ik heb in de afgelopen jaren heel veel mooie en leuke cadeaus gekregen. Maar er is wel echt één cadeau met een hele speciale emotionele waarde. Twee of drie jaar geleden kreeg ik namelijk van mijn oma de gouden trouwring die van haar moeder is geweest, oftewel mijn overgroot oma. In deze ring staat nog de datum en namen gegraveerd van mijn overgroot oma en opa. Super bijzonder.

Ok, tijd om het artikel af te sluiten en te genieten van mijn verjaardag én het verrassingsweekendje. 

Volg:
Marjolein Egbers

De drijvende kracht achter Seeitasajourney.nl, dat is Marjolein. Haar creativiteit uit ze voornamelijk in woorden en fotografie. Schrijven is dan ook echt haar ding. Zo werkt ze als online content marketeer en heeft ze drie jaar lang haar eigen blog gehad.

Find me on: Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?