Ik ben Ayla, het andere gezicht achter Seeitasajourney

Olaaaa! In dit artikel zal ik mijzelf eens voorstellen aan jullie allen. Mijn naam is Ayla Robina van den Akker, oftewel de wederhelft van Marjolein en het andere gezicht achter Seeitasajourney.

Mijn vriendin is mijn grootste inspiratiebron

Het schrijven van artikelen heeft mij, door Marjolein, al lange tijd geïnteresseerd en dat geeft mij op dit moment veel rust en daar geniet ik erg van. Verder houd ik heel erg veel van chocola en dropjes! Ik zet me altijd voor de volle 100% in en vind het verschrikkelijk om iemand teleur te stellen. Ruzies vind ik echt heel naar en vermijd ik dan ook het liefst. Parfum zorgt bij mij voor geluksmomentjes en kan ik niet genoeg hebben. Duiken vind ik fantastisch en reizen is iets wat ik nooit genoeg kan doen!

Mijn haar is geen jaar hetzelfde en daarom ben ik altijd op zoek naar een goede kapper. Regelmatig heb ik last van mijn 5- gekke-minuten, waar Marjolein inmiddels ook gek van wordt. Aan sporten heb ik een hekel en daardoor ben ik continu in gevecht met mijn gewicht. De weegschaal vermijd ik liever en veel diëten heb ik al geprobeerd. Mijn mond werkt sneller dan mijn hersenen en vaak zeg ik dingen die niet altijd handig zijn. Als je op zoek gaat naar een eerlijk persoon dan kom je bij mij uit.

Huh?! Ben jij Ayla? Ik had iemand anders verwacht…

Mijn naam komt uit een boek: “De stam van de Holebeer” en is Turks. Zelf heb ik blond haar en blauwe ogen en ben ik geboren in Voorburg. Toch zorgt deze combinatie voor hilarische momenten. Ondanks dat ik allergisch ben voor katten, zou ik het allerliefste een Siberische kat willen. Ook dat blijft natuurlijk een grappig fenomeen… Een lesbienne die allergisch is voor poezen… Afijn. Langzaam lopende mensen in winkels zouden verboden moeten worden evenals zondagsrijders op de linkerbaan.

Naar Aruba gaan voor een jaar was mijn grootste avontuur ooit en Marjolein maakt mij het gelukkigste meisje op aarde. Stiekem kan ik slecht alleen zijn en probeer ik echt attent te zijn maar lukt het mij niet zo vaak als ik zou willen. Ik vind het stom als mensen mij niet goed begrijpen of geen antwoord geven op mijn vraag… En stiekem kan ik eigenlijk niet zonder koffie.

Mijn hersenen denken aan alles en maken continu overuren. Ik houd er niet van als mensen achterbaks zijn of me in de maling nemen. En ik lach het liefste heel hard om mijn eigen foute grappen. Huilen doe ik om bijna elke film of serie. The Lion King heb ik dan ook nooit verder gekeken dan tot het stuk waarin de vader dood gaat, daarna trek ik het ook echt niet meer. Schoenmaat 43 als vrouw zijnde is geen goede grap en mij op hakken laten lopen ook niet.

Op dit moment is mijn grootste uitdaging om in het moment te leven en te genieten van alles wat er gebeurd. Wil je meer weten over mij? Laat dan een vraag achter in een reactie die ik later in een Q&A zal beantwoorden.

Volg:
Ayla van den Akker

Ambitieus, humoristisch, een keiharde werker en recht voor zijn raap, dat is Ayla. Ze heeft altijd haar zaken op orde en is goed in het verwoorden van haar gedachten. Deze levensgenieter vindt het dan ook super leuk om artikelen te schrijven voor Seeitasajourney.nl.

Find me on: Web | Facebook

3 Reacties

 1. Loes Vromen
  26 januari 2018 / 12:11

  Zo herkenbaar, lijkt wel of ik een blog over mezelf lees. Hekel aan sport/snoeperd/gedachten maken overuren/houdt niet van ruzie en huilt ook om alles! Leuk om iets te lezen waar je jezelf echt in herkent?

 2. Janne
  6 februari 2018 / 08:35

  Schoenmaat 43 hier ook! Ik loop het grootste deel van de tijd op All Stars, want die hebben ze tot maat zeilboot zeg ik altijd.
  Ik vind Ayla een heel mooie naam, en ik had er niet per se een Turks idee bij, eerder gewoon een beetje sprookjesachtig Oosters. Net zoals Leyla bijvoorbeeld. 🙂
  Ik vind het leuk om te zien dat jij en Marjolein ongeveer op dezelfde manier schrijven. Ik ga dit blog volgen, al is het maar omdat Marjolein schrijft dat ze een hekel heeft aan “ik wordt”: de beste blogs zijn blogs zonder taalfouten 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?