Q&A – Kinderwens, trouwen en een Youtube-kanaal?

Regelmatig krijgen wij via Instagram persoonlijke vragen toegestuurd en dat vinden wij natuurlijk super leuk. Daarom hebben wij besloten de meest gestelde vragen te beantwoorden in deze Q&A!

Hoelang zijn jullie al samen?

Zoals je in de blog: “Ik vloog voor onze eerste date naar Aruba.” van Marjolein hebt kunnen lezen, hebben wij elkaar ontmoet via internet. Nadat Ayla, Marjolein had gestalkt op Pepper, hebben wij elkaar voor het eerst ontmoet op Aruba. Tijdens Marjolein haar verblijf werd het officieel tussen ons toen wij samen aan het eten waren in een super romantisch restaurant. Dat was op 16-06-2016, dus inmiddels zijn we bijna 2 jaar samen!

Wat vinden jullie het leukst aan elkaar?

Marjolein: Zonder twijfel haar stralende lach. Als ze me aankijkt met haar lieve lach, maak ik keer op keer weer een sprongetje van geluk en ben ik dankbaar dat dat mooie meisje mijn meisje is. Daarnaast is ze gewoon lekker zichzelf en dat maakt haar nog leuker. Zo praat ze echt met iedereen en krijgt ze zelfs nog een lantaarnpaal aan het praten. I’m not kidding.. Ze maakt me gewoon dolgelukkig, vult me aan en is zo zo zo lief. En zo kan ik nog wel even doorgaan..

Ayla: Marjolein is echt de liefste persoon die ik ken, er is dan ook niemand -die ik ken- die haar niet mag. Als ik naast haar sta loop ik over van trots en liefde. Zij heeft de mooie eigenschap dat ze andere mensen in laat zien hoe mooi ze zijn, van binnen en van buiten. Zij kan andere mensen in no-time een goed gevoel bezorgen en gerust stellen. Ook doet ze lekker wat ze zelf wil en leuk vindt, zonder zich druk te maken om wat anderen zullen vinden. Door Marjolein ben ik mezelf meer gaan waarderen en durf ik dingen te doen die ik anders nooit gedaan had. Samen met haar kan ik heel de wereld aan. Ik vertrouw haar alles toe & gun haar de hele wereld. Zij….. zij is echt de liefde van mijn leven!

Willen jullie ooit trouwen?

Regelmatig hebben we het over trouwen, en nee… niet dagelijks en er zijn ook nog geen concrete plannen! We hebben allebei de wens om met elkaar te trouwen, maar vinden een bruiloft allebei erg veel geld kosten. Het liefste zouden wij in een mooie witte jurk “JA” zeggen. Dit met de belangrijkste mensen om ons heen, en dan daarna met z’n allen aan een mooie lange tafel lekker eten. Je snapt dat dit dan allemaal plaatsvindt op een mooie, zwoele & vooral warme zomeravond. Met dezelfde hangende lantaarntjes, als in de tuin van het restaurant op Aruba, waar onze relatie officieel werd.

Hebben jullie een kinderwens?

Ja, een kinderwens is er zeker, maar nu nog niet. Voordat we daaraan beginnen willen we eerst nog een aantal mooie reizen maken en vol op samen genieten!

Waar komt de naam Seeitasajourney vandaan?

Marjolein heeft de naam al jaren geleden bedacht. Tijdens onze vakantie in Griekenland, juli 2017, hebben we besloten om samen een blog te beginnen en deze zo te noemen. De gedachten erachter is dat we allemaal soms erg bezig zijn met de dingen in het leven, maar dat je alles eigenlijk als een soort reis moet zien. Niet alleen de bestemming doet er toe, ook de reis er naar toe is belangrijk. Soms is dat een mooie reis, soms minder mooi, maar uiteindelijk zal het je verder brengen.

Gaan jullie ooit een keer een YouTube-kanaal starten?

Marjolein en ik zijn begonnen met deze blog, omdat wij schrijven beide erg leuk vinden. Ook vinden we het erg fijn om andere meiden te kunnen helpen – die worstelen – met hun seksualiteit. Beide werken we fulltime en is het goed bijhouden van de blog een uitdaging. Dat is dan ook de hoofdreden dat wij geen Youtube-kanaal hebben. Het maken en bewerken van de video’s neemt teveel tijd in beslag.
Natuurlijk zeggen we nooit, nooit. Wat niet is, kan nog komen 😉

Hebben jullie ooit gewenst dat jullie niet op vrouwen vallen?

In de zoektocht naar jezelf heeft – bijna – iedereen wel de wens om zo “normaal” mogelijk te zijn. Dat hadden wij ook! Ik heb mij regelmatig afgevraagd of ik niet “gewoon hetero” kon zijn. Marjolein had dit gevoel ook. Natuurlijk kan dat niet en je bent wie je bent. Zo hebben wij het inmiddels beide volledig geaccepteerd. Wij zijn erg gelukkig samen en kunnen (en willen) ons niet voorstellen hoe het zou zijn om met een man samen te zijn.

Hebben jullie huisdieren?

Tot voor kort hadden we geen huisdieren, maar de wens was zo groot dat we sinds 10 april een huisgenootje hebben. Onze lieve Nemmi, een Siberische kat van 5 jaar oud, is een onwijs lief knuffelbeest en echt ons poezenkind.

Hoe komen jullie aan Nemmi en waarom hebben jullie voor dit ras gekozen?

Ayla is eigenlijk licht allergisch voor katten, alleen niet voor de Siberische kat! Dit komt omdat dit ras een hypo-allergene vacht heeft. Na lang zoeken vonden wij Nemmi bij Berka Cattery in Zeewolde. De klik met de fokker was er gelijk en het voelde voor beide partijen goed.

Wij hopen zo een beetje antwoord te hebben gegeven op jullie vragen. Mocht je nog andere vragen, stel ze gerust, die kunnen we dan weer gebruiken in een andere Q&A.

Volg:
Ayla van den Akker

Ambitieus, humoristisch, een keiharde werker en recht voor zijn raap, dat is Ayla. Ze heeft altijd haar zaken op orde en is goed in het verwoorden van haar gedachten. Deze levensgenieter vindt het dan ook super leuk om artikelen te schrijven voor Seeitasajourney.nl.

Find me on: Web | Facebook

4 Reacties

 1. 15 mei 2018 / 12:18

  Mooi dat jullie samen een blog hebben, jullie zien er gelukkig uit samen <3

 2. Marja
  15 mei 2018 / 20:52

  Lieve Ayla, ik ken je al vanaf dat je klein was, je zat met mijn dochter Yael in de klas. Ja een kind van 2 vrouwen. Later liep je stage je bij mij en vertelde je mij dat het een eyeopener voor je was dat 2 vrouwen een gewoon gezin konden vormen. Inmiddels zijn we jaren verder en ben jij van een supergoede stagiaire een heel goede juf geworden. Maar vooral je bent een gelukkig mens, hetgeen veel belangrijker is. Het is fijn en goed om te zien dat je je hart volgt en de liefde van je leven hebt gevonden. Liefs Marja

  • 18 mei 2018 / 13:09

   Lieve Marja, wat leuk om deze lieve reactie van jou te lezen! Erg leuk & lief dat je gereageerd hebt!
   Ik wilde je een appje sturen, maar ik zie dat ik jou nummer helemaal niet meer heb! Heb jij mijn nummer nog wel?
   Lijkt mij erg leuk om weer eens bij te kletsen, veel te lang geleden! Liefs -x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?