Over ons

over ons

Ayla & Marjolein

Wij zijn twee vrouwen die stapelgek zijn op elkaar. In de lente van 2016 hebben wij elkaar online leren kennen. Afspreken was zo gemakkelijk nog niet… Ayla woonde op dat moment op Aruba en zou daar nog drie maanden verblijven voor werk. Na twee maanden intensief contact heeft Marjolein de stoute schoenen aangetrokken en vloog ze op 11 juni 2016 naar Aruba. Samen hebben we de meest bijzondere en romantische date ooit gehad. Een date van zeven dagen lang. En sindsdien… zijn we onafscheidelijk. Inmiddels wonen we samen, genieten we van elkaar en de mooie momenten die we beleven en richten we ons op de toekomst.

Ayla in het kort

Ambitieus, humoristisch, een keiharde werker en recht voor zijn raap… dat is Ayla. Ayla heeft altijd haar zaken op orde, denkt na over dingen waar jij nooit aan gedacht had en staat altijd voor iedereen klaar. Ze staat al een aantal jaar voor de klas als juf op een basisschool, waarvan één jaar op Aruba. Deze levensgenieter is goed in het verwoorden van haar gedachten en gevoelens, en vindt het dan ook super leuk om af en toe artikelen te schrijven voor Seeitasajourney.nl.

Marjolein in het kort

Lief, zorgzaam, ambitieus en creatief. Dat zijn wel de woorden die Marjolein beschrijven. Haar creativiteit uit ze voornamelijk in woorden en fotografie. Schrijven is dan ook echt haar ding. Zo is ze na haar studie – redactie en mediaproductie – aan de slag gegaan als redacteur en online content marketeer in Den Haag, en heeft ze drie jaar lang haar eigen blog gehad. Als ze een doel voor ogen heeft – zal ze kosten wat het kost – zorgen dat ze haar doel bereikt. Marjolein is de drijvende kracht achter Seeitasajourney.nl.

Genoeg over ons!
Wij wensen je veel leesplezier en laat gerust een berichtje achter.
Daar worden wij blij van.

Liefs, Ayla & Marjolein


Zoek je iets?