“Robin nam op onze eerste date haar ouders mee…” – Gastblog

Foto gemaakt door Marco Borsato

Wij nemen jullie mee naar het moment dat Chantal (brunette) en Robin (blonde) elkaar leren kennen en hoe hun eerste date tot stand kwam. 3,5 jaar geleden besloten wij apart van elkaar Tinder (opnieuw) te downloaden op onze telefoon en (weer) een account aan te maken.

Robin zat er nog maar net op of ze zag een vrouw met een onwijs mooie bos krullen en prachtige lippen en werd opslag verliefd. Echter kwam ook meteen de twijfel; iemand die er zo mooi uitziet gaat niet op Tinder zitten. Want die heeft aan elk been 4 vrouwen hangen. Toch een groen hartje gegeven, ogen dicht gedaan en hopen op een hartje terug! Vrijwel direct waren wij een MATCH!

Er kwamen steeds meer dingen bij die wij beiden niet konden geloven

Chantal begon meteen met praten en haar openingszin was: “We hebben in ieder geval al 1 ding gemeen; Herbalife.” Robin had een foto met een shirt van Herbalife op haar profiel. We begonnen te praten en Chantal vertelde dat ze al 16 jaar Herbalife at. Robin at toen de tijd al 17 jaar Herbalife. Dit vonden wij beiden vreemd, want wij kenden elkaar totaal niet … en natuurlijk word je dan een beetje achterdochtig. We begonnen meer en meer te praten en er kwamen steeds meer dingen bij die wij beiden niet konden geloven. Wij bleken op dezelfde feestjes zijn geweest, binnen het bedrijf… en daarbij hebben wij ook op dezelfde kinderopvang gezeten bij de trainingen in Vianen. Toeval? Bizar?

Mijn ouders heten Yvonne & Rene. Huh?! Die van mij ook?!

Robin werkte toentertijd ook al zakelijk met Herbalife. Chantal vertelde dat haar ouders ook de zakelijke mogelijkheid altijd hebben gedaan, Robin vroeg om die reden naar de namen van haar ouders. Yvonne en Rene stuurde Chantal via Whatsapp. 15 minuten stilte……. Robin haar ouders heten namelijk OOK Yvonne en Rene. Dit kon niet waar zijn!! Dit was gewoon iets wat niet klopte… Dit moest een catfish zijn… een ex die je voor de gek wilt houden. Iemand die te veel van je weet… dit klopte niet!

Niet wetende ….. dat Robin haar ouders mee had genomen naar hun eerste date…

Robin wilde daarna direct bellen (als het een man was aan de telefoon wist je voldoende) dan was het niet waar en werden we voor de gek gehouden. En inderdaad… een vrouw aan de andere kant van de lijn. Chantal wilde direct afspreken, dat was wel erg snel. Dus hadden we afgesproken om die vrijdag middag af te spreken. Chantal moest uit Deventer komen en kwam voor onze eerste date helemaal naar Almere waar Robin woonde. Niet wetende….. dat Robin haar ouders mee had genomen naar hun eerste date…. (ik kan dit niet goed praten) haha!
Maar het was zo risicovol en zij vertrouwde het van geen enkele kant. Chantal wist dit 1 minuut voordat ze de parkeergarage in reed. En natuurlijk heeft ze daardoor wel 20x getwijfeld om te gaan. Maar Chantal was te nieuwsgierig naar Robin… en besloot gewoon te gaan! Robin haalde haar op bij de garage en dat eerste moment… Het was gelijk raak. JA dit is wat wij willen…. En ja LIEFDE op het EERSTE gezicht is waar!

Dit noemen ze LIEFDE, dit noemen ze LIEFDE op het eerste gezicht

Foto gemaakt door Marco Borsato

We liepen naar de ouders van Robin waar Chantal zichzelf voorstelde en ook de ouders waren direct weg van haar. 2 minuten later zijn ze weg gegaan, dit omdat ze dus wisten dat Chantal dus geen enge oude man was. Maar een bloedmooie jonge vrouw.

Tijdens onze eerste date liepen we de hele dag op wolkjes en waren we eigenlijk al direct weg van elkaar. Chantal kreeg geen hap meer door haar keel. En Robin kon niet meer stoppen met praten en naar haar kijken. Chantal was echter nooit eerder met een vrouw geweest… en ook haar familie wist niet dat ze met een vrouw aan het daten was. Bang voor de reactie terwijl dit eindelijk het gevoel is wat ze wilde en wat ze zocht. Robin heeft haar hierin gesteund en gelukkig is goed gekomen.

Nu 3,5 jaar later zijn we nog steeds vreselijk verliefd op elkaar, werken we onwijs veel samen en zijn we zo dankbaar voor het feit dat we elke dag opnieuw voor elkaar kiezen en voor elkaar door het vuur gaan. Dit noemen ze LIEFDE, dit noemen ze LIEFDE op het eerste gezicht.

Geschreven door: Robin Settels en Chantal de Olde

Volg:
Ayla van den Akker

Ambitieus, humoristisch, een keiharde werker en recht voor zijn raap, dat is Ayla. Ze heeft altijd haar zaken op orde en is goed in het verwoorden van haar gedachten. Deze levensgenieter vindt het dan ook super leuk om artikelen te schrijven voor Seeitasajourney.nl.

Find me on: Web | Facebook

2 Reacties

  1. 16 maart 2018 / 15:17

    Ahh wat heerlijk om te lezen dit!
    Grappig dat ze haar ouders mee heeft genomen op haar eerste date. Ik weet niet hoe ik zou reageren, hahaha!

  2. 18 maart 2018 / 11:38

    Wat een mooi artikel 🙂 Maar je ouders meenemen naar de eerste date haha! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?