Welkom op Seeitasajourney

Jeaaaj het is een feit; onze blog Seeitasajourney staat live! Lees snel wat je precies kunt verwachten en uiteraard stellen we ons netjes aan je voor.

Een korte introductie

In de lente van 2016 leerde wij elkaar online kennen op de online datingssite Pepper. Ayla (links) woonde op dat moment op Aruba voor haar werk en Marjolein (rechts) was bezig met afstuderen in Nederland. Afspreken ging dus niet zo gemakkelijk…

Na twee maanden intensief contact – je weet wel, de hele dag appen, bellen en Skypen – trok Marjolein de stoute schoenen aan en kocht een ticket naar Aruba. Een dag later zat ze in het vliegtuig onderweg naar de andere kant van de Oceaan voor een (blind)date. Een date van jawel… zeven dagen lang. Sinds die dag zijn we letterlijk onafscheidelijk. Inmiddels wonen we samen, genieten we van alle mooie momenten die we samen beleven en richten we ons op de toekomst.

Beide vinden we het heerlijk om te schrijven – Marjolein net iets meer meer dan Ayla – en zo ontstond het idee voor Seeitasajourney. Een blog over het leven van twee vrouwen samen. Met onze blog hopen wij een inspiratie te zijn voor iedereen. Of je nu van reizen houdt in het binnen- en buitenland, nog veilig ‘in de kast zit’, er inmiddels al uit bent of er nooit ingezeten hebt.

Wat je kunt verwachten:

We starten met twee artikelen per week. Iedere dinsdag en vrijdag, om 8.00 uur ‘s ochtends, vind je hier een nieuw artikel. Waar die artikelen dan over gaan? Vooral over ons leven als lesbisch stel (inclusief onze avonturen en reizen) en persoonlijke verhalen (van ons en van gastbloggers).

Voor nu wensen we je heel veel leesplezier. Heb je vragen, opmerkingen of gewoon zin om te babbelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Volg:
Marjolein Egbers

De drijvende kracht achter Seeitasajourney.nl, dat is Marjolein. Haar creativiteit uit ze voornamelijk in woorden en fotografie. Schrijven is dan ook echt haar ding. Zo werkt ze als online content marketeer en heeft ze drie jaar lang haar eigen blog gehad.

Find me on: Web

16 Reacties

 1. 22 januari 2018 / 21:25

  Ah wat een leuke site 🙂 Leuk verhaal ook! Ik ga jullie volgen.

 2. 23 januari 2018 / 08:46

  Wat een leuk ontmoetingsverhaal. Ik ben benieuwd naar alle verhalen die jullie hier gaan delen. Veel schrijfplezier!

 3. 23 januari 2018 / 10:19

  Veel succes toegewenst met jullie mooie blog! En mooi is tie!

 4. 24 januari 2018 / 13:29

  Hé ik heb dit verhaal eerder gelezen! Wat leuk dat jullie gaan bloggen! Heel veel succes!

  • 24 januari 2018 / 19:15

   Aah dank je wel! Dat zou goed kunnen, misschien heb je dit verhaal in onze gastblog op Ikvrouwvanjou gelezen? x

 5. 25 januari 2018 / 08:45

  Wat een leuke blog hebben jullie gestart! Ik kijk al uit naar jullie blogartikels!

 6. 2 februari 2018 / 15:20

  Heel leuk! Jullie blog ziet er ook meteen echt super mooi uit. Ben benieuwd naar alle verhalen die hier te lezen zullen zijn!

 7. 4 februari 2018 / 13:21

  Ahhhh ik smelt hier even. Wat romantisch, dit verhaal! Wat leuk dat jullie samen zijn gaan bloggen. Het ziet er echt su-per mooi uit ook allemaal. Ben heel benieuwd naar alle artikelen. Stiekem ga ik het komende half uur even alles ‘bijlezen’. Liefs, Stella.

  • 4 februari 2018 / 19:19

   Aaah dank je wel voor het mooie compliment! Veel plezier met ‘bijlezen’. xxx

 8. 4 februari 2018 / 16:30

  Wat een originele invalshoek en mooi verhaal! Ik ga jullie volgen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?